Capitum – pikavippi 15 minuutissa

Capitum lainaa saa 50 – 400 euron verran. Uudet ja ensimmäistä lainaa hakevien asiakkaiden on oltava vähintään 24 vuotiaita. Palvelu kertoo sivuillaan lainattujen vippien siirtyvän asiakkaan tilille n. 15 minuutin kuluessa pikavipin ottaessa.

Palvelu toimii Aktian, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin ja Sampopankin pankkitunnuksilla. Asiakkaan on ensilainan yhteydessä tunnistauduttava Capitumin järjestelmiin. Tämän jälkeen tunnistusta ei enää tarvita, vaan palvelu antaa asiakkaan käyttöön oman PIN-koodin, jonka avulla seuraavat vipit haetaan. Ensimmäisen vipin jälkeen vipin voi ottaa kätevään tapaan tekstiviestillä.

Capitumin lainoilla on maksuaikaa joko 14 tai 30 päivää. 14 päivän laina-aika on ns. nopean maksajan etu, jolloin korkokulut ovat pienemmät. Mikäli maksu venyy yli 14 päivän, on tällöin voimassa 30 päivän mukainen korko.

50 euron vipistä tulee 14 päivän laina-ajalla maksettavaa 67 euroa ja 30 päivän laina-ajalla 75 euroa. 200 euron vippi puolestaan maksaa 14 päivän maksuajalla 238 euroa ja 30 päivän maksuajalla 260 euroa. Kaikki loput lainasummat ja korkokulut löytyvät Capitumin verkkosivuilta.

Palvelu on avoinna joka päivä 24/7. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vippejä maksettaisiin asiakkaille kellon ympäri. Otettuja pienlainoja siirretään asiakkaille kello 7-23 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä.    Asiakkaiden on oltava iältään 24-65 vuotiaita Suomen kansalaisia. Käytössä on oltava julkinen matkapuhelinliittymä, henkilökohtainen pankkitili sekä vakituinen osoite suomessa. Asiakkaan on myös oltava luottokelpoinen ts. luottotietohäiriöitä ei saa olla.

    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.