Ege – halpa vippi

Ege.fi pienlainapalvelu tarjoaa edullisia pikavippejä. Yritys on luotettava laina-alan toimija, jonka kanssa asiointi on nopeaa ja vaivatonta. Ege pikavipin erikoisuutena on, että sen voi saada jopa täysin ilman kuluja. Palvelulla on käytössä suosittelukampanja, jonka avulla oman pikavipin korkokustannuksia voi karsia tehokkaasti pienemmiksi. Suosittelukampanja toimii siten, että lainan ottanut henkilö voi suositella palvelua ystävilleen. Jokainen uusi otettu vippi pienentää suosittelijan seuraavan lainan kuluja 5 eurolla. Suosittelu on myös helppoa, myös suosittelijan ystävä saa ensimmäisen 50 euron pikavipin täysin ilman kuluja.

Mahdollisten lainattavien summien suuruudet on jaoteltu hakijan iän mukaan. 18-21-vuotiaat voivat hakea 50 – 100 euron vippejä siten, että ensimmäisen lainan suuruus on 50 euroa. 21-25-vuotiaat lainaajat saavat 50 – 500 euron suuruisia pikalainoja ja ensimmäisen haettavan vipin suuruus voi olla 100 euroa. Yli 500 euron pikavippejä myönnetään vain 25-vuotta täyttäneille henkilöille. Ensimmäisen lainan jälkeen on mahdollista hakea edellä olevan portaikon mukaisesti suurempaa lainaa. Se edellyttää kuitenkin sitä, että ensimmäinen otettu pikavippi on maksettu ajallaan takaisin Ege.fi palvelulle. Lainan saamisen ehtona on, että hakija on vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksu-, tai luottotietohäiriöitä. Vakuuksia tai takaajia pikavipin saamiseksi ei tarvita.

Ege.fi pikavippipalvelu on hinnoiltaan keskihintainen. Halvin vaihtoehto se ei missään nimessä ole (jokaan ei myöskään kallein), mutta suosittelun avulla omia korkokuluja voi karsia varsin tehokkaalla tavalla pienemmiksi. Katso ajantasainen lainataulukko palvelun kotisivuilta.

Palvelu on avoinna ma-pe 8-23 ja la-su 9-21. Aukioloaikojen ulokpuolella lähetetyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.