Euroloan – 50 – 1000 euron pikalainoja

Euroloan tarjoaa 50 – 5000 €:n pikalainoja lyhytaikaiseksi ajaksi. Pikavipin voi ottaa jopa 2 vuoden maksuajalla ja takaisinmaksettava summa määräytyy laina-ajan pituuden sekä otetun vipin suuruuden mukaan.

Yritys myöntää vippejä 18-70 -vuotiaille luonnollisille henkilöille. Lainaa ottavalla henkilölle ei saa olla maksuhäiriöitä julkisesti saatavissa olevissa luottotietorekistereissä. Vipin ottaja hyväksyy automaattisesti lainahakemuksen lähettäessään luottotietojensa tarkistuksen Euroloanin toimesta. Lainaa hakevan henkilön on asuttava Suomessa vakituisesti ja oltava luotto-, sekä oikeustoimikelpoinen. Asiakas varmentaa henkilöllisyytensä ensimmäisen lainauskerran yhteydessä verkkopankkitunnuksillaan. Lainapäätös voi olla kielteinen tai myönteinen. Palvelu ei ole velvollinen perustelemaan lainapäätöstään asiakkaalle.

Lainaa haetaan tekstiviestillä. Tekstiviestihakemusta lähettäessä on varmistuttava siitä, että käytössä on palvelun käyttöön vaadittava PIN-koodi. Koodi saadaan tunnistautumalla palveluun ensimmäisen lainauskerran yhteydessä.

Palvelun mahdollistamat lainat ovat suhteellisen edullisia. 100 euron lainasta tulee 1 kuukauden maksuajalla 122 euron lasku. Jos lainaa otetaan 90 päivän maksuaika, on kulut edelleen kohtuulliset ja laskun suuruus on 136 euroa. Mikäli lainantarve on suurempi ja vippiä otetaan 1000 euroa ja maksuajaksi valitaan 90 päivää, on loppulaskun määrä 1360,01 euroa. Lasku maksetaan 3 erässä kuukauden välein ja yhden laskun osuus on 453,34euroa. Tarkista oikeellisuus Euroloanin kotisivuilta.

Euroloan maksaa haettuja vippejä joka päivä kello 7-23 välisenä aikana. Kello 23 jälkeen lähetetyt hakemukset maksetaan seuraavana aamuna.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.