Ferratum – nopeat pikavipit

Ferratum on varmasti yksi internetin parhaimpia pikavippipalveluja. Yhtiö tarjoaa mm. täysin maksuttomat hakemukset. Palvelu kertookin sivuillaan olevansa ”maailman rehellisin pikalainafirma” ja toimintaperiaatteisiin kuuluu avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Minkäänlaisia piilokuja vippeihin ei tule, vaan kaikki on kerrottu selkeästi jo ennen pikalainan ottamista.

Lainaa Ferratumilta saa 50-3000 euroa. Uudet asiakkaat saavat 50-300 euron suuruisia lainoja täysin ilman kuluja tai korkoa! Lainasummien suuruuteen vaikuttavat henkilötiedot sekä aiempi lainahistoria. Myönnetty vippi voi olla summaltaan pienempi mitä hakemuksessa halutan. Vippiä hakevan henkilön on oltava täysi-ikäinen henkilö. Luottotiedot on oltava kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää.

Ferratum pikavippi haetaan netistä tai tekstiviestillä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen vippi on nopeasti käytettävissä. Maksuajat vaihtelevat ja saa jopa 2 vuotta riippuen minkä kokoisen lainan on ottanut ja kuinka paljon haluat kuukausittain lainaa lyhentää. Kulut ovat alan keksitasoa, mutta maksuton hakemus laskee kokonaishintaa huomattavasti alemmaksi.

Palvelu on avoinna ma-la 8-22 sekä su 12-21. Lainaa voi hakea myös muina aikoina, mutta hakemuksia käsitellään vain palvelun ollessa avoinna.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.