Fiksulaina – nopeaa luottoa

Fiksulaina.fi on Seinäjoelta kotoisin olevan Fiksulaina Oy:n omistuksessa oleva pikavippisivusto. Palvelun kautta on mahdollista saada 50 – 400 euron kokoisia pienlainoja. Lainaa saa ilman vakuuksia tai takaajia mutta palvelun asettamat lainaehdot on hakijan täytettävä, jotta lainaa voidaan myöntää.

Pikavippiä hakevan asiakkaan on oltava iältään vähintään 21-vuotta. Asiakkaan on oltava luottokelpoinen ja raha-asiat on oltava muutoinkin kunnossa. Ensilainaajat joutuvat tyytymään vain 50-100 euron suuruisiin lainoihin. Jatkossa kun ensilaina on maksettu ajallaan takaisin yrityksen pankkitilille voi saada palvelun mahdollistamia suurempia pikalainoja. Laina-ajat ovat niin uusille kuin vanhoille asiakkaille 14 päivää. Asiakkaat tunnistautuvat verkkopankkitunnuksillaan Fiksulainan sivuille ensilainan yhteydessä. Tämän jälkeen lainan ottaminen käy pelkkien tekstiviestien avulla. Laina-aika alkaa siitä hetkestä, kun rahat ovat siirretty asiakkaan käytettäväksi / pankkitilille.

Fiksulainalta voi anoa vippiä koska tahansa, vuoden ympäri. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe 9-17 ja la-su 11-18 jona aikana lähetetyt lainahakemukset käsitellään ja myönteiset lainapäätökset laitetaan maksuun. Palvelun ollessa suljettuna, tulevat vippihakemukset käsittelyyn heti seuraavana aamuna palvelun avatessa ovensa. Pikavippihakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä, joten ruuhka-aikoina aamun ensimmäiset lainapäätökset saattavat kestää hetkisen pitempään kuin normaalisti.

Korkokuluiltaan palvelu on tismalleen samanhintainen kuin useimmat muutkin pikavippialan yrittäjät. Palvelu ei ole halvin, mutta ei lähimainkaan kalleinkaan. Miinusta täytyy antaa ainoastaan kalliista tekstiviestimaksuista. Halvimmat toimijat tarjoavat ilmaisen hakemuksen, mutta Fiksulaina veloittaa 5 euroa pelkästä hakemuksesta. Lisäksi jos lainapäätös on myönteinen, on siihen vielä vastattava tekstiviestillä joka sekin maksaa 5 euroa. Yhteensä lisäkuluja tulee siis 10 tekstiviesteistä. Tekstiviestit laskutetaan asiakkaan matkapuhelinlaskussa, joten varsinaiseen pikavippilaskuun niitä ei lisätä. Vippien korkokulut sen sijaan ovat alan keskitasoa. 50 euron vipistä joutuu maksamaan takaisin 69 euroa, 100 pikavipistä 125 euroa, 200 euroa maksaa 50 euroa, eli laskua 250 euroa, 300 euroa tuo 370 euron laskun ja suurin 400 euron pikalaina tuo 490 euron laskun.

Fiksulaina lähettää laskun pikavipistä ja se on maksettava viimeistään eräpäivänä kokonaan. Halutessa laskun voi maksaa myös ennen eräpäivää, mutta se ei vaikuta laskun loppusummaan nostavasti tai alentavasti. Viitenumero on mainittava laskua maksettaessa, jotta maksu ohjautuu ja kirjautuu oikein.    Jos asiakkaalle tulee maksuvaikeuksia, on palvelulla mahdollisuus siirtää eräpäivää. Siirron voi tehdä korkeintaan kolme kertaa ja yksi siirto siirtää eräpäivää 7 päivällä eteenpäin. Tarkat kulut siirrosta löytyy Fiksualainan verkkosivuilta. Siirto on tehtävä enne, kuin eräpäivä menee umpeen, muutoin siirto ei astu voimaan. Liian myöhään tehty siirto hylätään automaattisesti ja asiasta ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä.

    Pikalainoja.info testasi palvelun ja rahat saapuivat todella nopeasti tilille. Lainanhakuprosessi kesti vain hetkisen ja myönteinen luottopäätös napsahti lähes saman tien. Täydet viisi tähteä, suosittelemme!

    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.