Helppolaina – nopea vippi

Helppolainalta voidaan lainata 50 – 200 euron vippejä. Asiakkaaksi kelpaavat kaikki yli 20-vuotiaat Suomen kansalaiset joiden luottotiedot ovat moitteettomassa kunnossa ja raha-asiat hyvin hoidettuna. Asiakkaalla on oltava vakituinen koti/postiosoite Suomessa sekä julkinen, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Prepaid liittymät tai liittymät joissa on palvelunestotoiminto aktivoituna, eivät palvelussa toimi. Lainanhakijalla ei saa oll mistään pikavippiyrityksestä avoimena/maksamattomana olevia lainoja.

Kun asiakas lähettää lainahakemuksen, Helppolaina käsittelee sen ja suorittaa henkilö-, sekä luottotietotarkistukset asiaankuuluvista rekistereistä. Lainapäätös tehdään rekistereistä saatujen tietojen perusteella ja päätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestinä. Lainapäätöksen ollessa kileteinen siihen ei tarvitse reagoida. Myönteiseen päätöksen on vastattava (lopullinen lainan vahvistus) tekstiviestillä ennen kuin lainattu summa voidaan siirtää asiakkaan tilille.

Lainaa haetaan verkossa Helppolainan kotisivuilla tai tekstiviesteillä. Ensimmäistä lainaa hakevat asiakkaat joutuvat tunnistautumaan palveluun omia vekkopankkitunnuksiaan käyttäen. Tunnistuksen yhteydessä asiakkaalle luodaan oma PIN-koodi palveluun, jonka avulla myös tekstiviestihakemukset ovat jatkossa mahdollisia. Tunnistautuminen on tarpeen vain ensilainan yhteydessä ja jatkossa sama koodi käy palveluun. Lainanhaku onkin jatkossa huomattavasti yksinkertaisempaa.

Helppolainan kustannukset ovat pienlainamarkkinoiden keskitasoa. 50 euron vippi maksaa asiakkaalle 17 euroa 14 päivän maksuajalla. 30 päivän maksuaika nostaa korkokulut 25 euroon. 200 euron vippi maksaa 45 euroa 14 päivän laina-ajalla ja 30 päivän laina-ajalla 60 euroa. Lisäksi maksettavaa tulee tekstiviesteistä joita tarvitaan lainan saamiseksi. Tekstiviestit maksavat 5 euroa / lähetetty viesti. Tekstiviestit ovat markkinoiden kalleimpiin kuuluvia ja nostavatkin lainan kustannuksia 10 euroa / laina.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.