Lainasto – joustavaa pienlainaa

20 – 300 euron pikalainoja tarjoava Lainasto.fi myöntää lainoja ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksia palvelu ottaa vastaan 7 päivänä viikossa. Lainapalvelu on avoinna ma-pe 9-21 ja la-su 12-18. Tämä tarkoittaa sitä, että avoinna oloaikoina lähetetyt vippihakemukset käsitellään välittömästi. Aukioloaikojen ulkopuolella saapuneet lainahakemukset tulevat käsittelyyn seuraavana aamuna palvelun avauduttua.

Ensimmäistä kertaa palvelusta lainaa hakevat 18-23-vuotiaat henkilöt voivat saada korkeintaan 50 euron kokoisen pikavipin. Yli 23-vuotiaat ensilainaajat sen sijaan saavat korkeintaan 100 euron vipin. Jos ensimmäinen otettu pikavippi hoidetaan ja maksetaan asiallisesti ja ajallaan, voi seuraava otettu vippi olla suurempi. Maksuviivästykset vaikuttavat suoraan seuraaviin lainoihin ja pahimmassa tapauksessa jatkossa vippejä ei myönnetä lainkaan. Kannattaa siis olla tarkkana, että lainat maksetaan ajallaan takaisin.

Lainasto.com on hinnoittelultaan juuri ja juuri pikalaina-alan keskihintoja kalliimpi. 20 euroa lainatessa korkoa kertyy 8 euroa, 50 euron vipistä korkoa tulee 16 euroa, 100 euron pikavipistä 26 euroa. 200 euroa lainatessa Lainasto lähettää asiakkaalle 250 euron laskun ja 300 euron pikavipistä laskua tulee 375 euroa. Pikaluottojen laina-aika on 15 päivää.

Vipin ottajan on oltava täysi-ikäinen henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa. Asiakkaalla ei saa olla maksu-, eikä luottotietohäiriöitä. Lainasto tarkistaa asiakkaidensa luottotiedot lainahakemuksen saatuaan ja antaa luottopäätöksen tekstiviestinä. Lainapäätöksen ollessa myönteinen, on siihen vastattava jotta lainasopimus syntyy. Kielteiseen lainapäätökseen ei tarvitse reagoida millään tavalla. Pikavippi maksetaan takaisin Lainastolle viimeistään eräpäivänä. Mikään ei kuitenkaan estä maksamasta otettua vippiä ennen eräpäivää. Ennen eräpäivää maksettu lasku ei vaikuta laskun loppusumman suuruuteen. Lainaa ei kuitenkaan saa jättää missään tapauksessa maksamatta. Jos maksuvaikeuksia tulee, kannattaa ehdottomasti siirtää eräpäivää. Eräpäivää voi siirtää maksimissaan 21 päivää, 7 päivää kerrallaan. Eräpäivän siirrosta tulee lisäkustannuksia ja ajantasaiset kustannukset löytyvät palvelun kotisivuilta.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.