Pikavippi.fi – netistä lainaa heti

Pikavippi.fi pienlainaa saa netin kautta juuri silloin kuin sitä tarvitset. Tarjolla on nopeaa lainaa 100-200 euron verran, sinä itse päätät kuinka paljon lainaa tarvitset. Yritys markkinoi lainojaan nimellä “pikavippi”, kun kyseessä on pieni 100-200 euron suuruinen laina ja suuremmat yrityksen tarjoamat lainapalvelut kulkevat nimellä “kulutusluotto”. Pikavippien takaisinmaksuaika on 184päivää ja kulutusluottojen maksuaika on 1-36kk. Pikavippejä voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt. Kulutusluottoihin vaaditaan ikää 21-vuotta. Lainaa hakevan henkilön on oltava Suomen kansalainen. Pikavippi.fi tarkistaa luottoa hakevien henkilöiden henkilö-, ja luottotiedot kyseisitä rekistereistä. Luottopäätös voi olla myönteinen tai kielteinen eikä asiasta voi valittaa. Jos päätös on myönteinen, ovat rahat käytettävissä varsin nopeasti asiakkaan tilillä lainan hakemisesta.

Lainaa haetaan joko netistä verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Kun hakemus on lähetetty, se käsitellään ja luottopäätös lähetetään. päätöksen ollessa myönteinen, tehdään varsinainen lainahakemus. Otetun pikavippin voi maksaa kerralla tai osissa pois, asiakkaan oman valinnan mukaan. Maksuerien suuruus riippuu tietenkin otetun lainamäärän sekä valitun maksuajan mukaan. Parhaimman käsiteyksen pikavippi.fi palvelun hintatasosta saa käymällä yrityksen verkkosivuilla ja tekemällä vertailua ei lainojen ja maksuaikojen välillä. Esimerkkinä mainitaan 100 euron vippi 184 päivän maksuajalla. Kyseisen vippin saa vain yhdessä erässä ja maksuerän suuruus on 125 euroa mikä tarkoittaa sitä, että korkokuluja vipille tulee vain 25 euroa.

Pikavippi.fi on keskihintainen, mutta maksuaikaa on tarjolla runsaasti. Lisäksi palvelun vahvuuksiin kuuluu nopeus sekä luotettavuss. Yritys on ollut pitkään markkinoilla ja voime suositella lämpimästi yrityksen palveluja, mikäli akuutti rahapula vaivaa.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.