Rahapuu – vippaa 50 – 200 euroa

Pienlainaa nopeasti netistä tarjoava Rahapuu.fi pikalainapalvelu auttaa asiakkaitaan pikaisessa rahantarpeessa luotettavasti. Palvelu mahdollistaa 50, 100 tai 200 euron kokoisen pikalainan. Lainapalvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23, jona aikana lainahakemuksia käsitellään ja rahoja maksetaan asiakkaiden pankkitileille. Lainaa voi hakea myös muina aikoina, mutta ne käsitellään vasta seuraavana aamuna kello 7.

Uudet asiakkaat hakevat lainaa aina netistä. Ensilainaajat tekevät ennen varsinaista lainahakemusta tunnistautumisen palveluun verkkopankkitunnuksillaan. Samalla asiakas saa PIN-koodin palvelun käyttämiseen. Koodia tarvitaan lainan hakemiseen, joten se kannattaa pitää hyvässä tallessa. Sama tunnus toimii myös myöhemmin, mikäli lainantarve iskee uudelleen.

Rahapuun kustannukset ovat keskitasoa verratessa mihin tahansa muuhun pienlaina-alan palveluun. 50 euron pikavippi maksaa asiakkaalle 15 euroa ja laskua tulee 65 euroa, 100 euron vippi maksaa 25 euroa ja laskua tulee 125 euroa. 200 euron pikavippi maksaa 50 euroa ja laskua tulee 250 euroa. Kaikkien pikalainojen takaisinmaksuaika on 14 vuorokautta. Korkojen lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee tekstiviestimaksut 1,90€/lähetetty viesti. Pikavipin saamiseksi tarvitaan 2 tekstiviestiä.

Pikalainaa voivat hakea kaikki 21-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja heidän luottotiedot ovat kunnossa. Rahapuu tarkistaa lainaajan luottotiedot hakemuksen saatuaan. Hakijalla voi olla vain yksi pikavippi kerrallaan, kun edellinen on maksettu, voi hakea uutta lainaa. Lasku otetusta pikavipistä lähetetään asiakkaan kotiosoitteeseen. Lasku täytyy maksaa viimeistään eräpäivänä.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.