Reissuluotto – 60 – 1500 euroa lainaa

Reissuluotolta heti vippi, lainattavat summat ovat 2000 – 4000 euroa. Vipin saamiseen ei tarvitse takaajia eikä vakuuksia. Lainaa haetaan verkkohakemuksella tai tekstiviestillä. Tekstiviestihakemukset ovat mahdollisia ensimmäisen lainauskerran jälkeen. Ensilainaajat joutuvat hakemaan lainaa internetin kautta johtuen siitä, että lainan saamiseksi palveluun on tehtävä PIN-koodi ja ns. TUPAS-tunnistautuminen verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Tunnistautuminen tehdään vain ensilainan yhteydessä jonka jälkeen toimenpoidettä ei tarvitse uusia, ellei lainaajan puhelin-, pankki-, osoite-, yms. tiedot muutu. Reissuluoton pikavippi on vaivaton ja helppo hakea.

Uudet ja ensilainaa hakevat asiakkaat saavat korkeintaan 2000 euron vippejä. Kun ensilaina on maksettu, voi hakea palvelusta saatavia suurempia lainoja, jopa 4000 euroa. Voit valita lainan takaisinmaksuajan oman aikataulusi mukaan 3 – 12 kuukauden väliltä.

Palvelu on avoinna ma – pe klo: 9-21 ja la – su klo: 11 – 19. Muina aikoina lähetetyt hakemukset tulevat Reissuluoton käsittelyyn seuraavana aamuna. Lainaa voi hakea jokainen yli 20-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.