Takuuvippi – heti pikavippiä

Joka päivä avoinna oleva Takuuvippi antaa lainaksi 50 – 500 euron pikavippejä. Lainaa haetaan nettihakemuksella tai tekstiviestillä. Tekstiviestihakemukset ovat mahdollisia vain ns. kanta-asiakkaille, jotka ovat lainanneet jo aiemmin rahaa palvelusta. Tekstarihakemuksissa tarvitaan PIN-koodia joka luodaan ensimmäisen lainauskerran yhteydessä.

Ensilainaajien on varattava verkkopankkitunnukset mukaan ja suunnattava Takuuvipin kotisivuille. Siellä suoritetaan tunnistautuminen palveluun. Kun tunnistus on tehty, on lainan hakeminen mahdollista myös tekstiviesteillä.

Vippiä voi hakea kaikki vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Hakijan on oltava luottokelpoinen ja raha-asiat on oltava moitteettomassa kunnossa. Vippaajalla on oltava oma julkinen matkapuhelinnumero, kiinteä asuinpaikka sekä Suomessa oleva postiosoite. Asiakkaalla ei saa olla vippiä hakiessaan toista maksamattomana olevaa pikalainaa. Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan luottotietorekisteristä ja asiakaspalvelu tekee luottopäätöksen. Päätös vipistä saapuu asiakkaalle tekstarilla ja myönteiseen lainapäätökseen on vastattava tekstarilla. Vasta lainan vahvistavan tekstarikuittauksen jälkeen rahat menevät maksuun. Kun rahat ovat siirtyneet, aljaa laina-aika kulua samalla hetkellä.

Takuuvippi myöntää lainoja 14 tai 30 vuorokauden maksuajalla ja yritys on hinnoitellut lainansa hieman alan keskimääräisiä hintoja korkeammaksi, joskaan ei kuitenkaan paljon. 100 euroa maksaa 25 euroa, eli laskua tulee 125 euroa maksuajan ollessa 14 päivää. 500 euroa maksaa 125 euroa, eli lasku 625 euroa ja laina-aikaa 30 vuorokautta.

Palvelu on avoinna joka päivä kello 8-22. Käytännössä lainoja voi hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta rahoja siirretään asiakkaille vain aukioloaikoina. Kaiken kaikkiaan varsin mainio ja luotettava pikavippipaikka.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.