Vinkkejä rahan ansaitsemiseen

Mikäli sinulla on ylimääräistä aikaa, voi lisätyön kokeilu olla hauskaa ja saat mahdollisuuden lisäansioihin.

  • Tässä parhaimmat vinkkimme lisäansioiden hankkimiseksi. (Här ger vi dig våra bästa tips för att tjäna extra pengar.)
  • Tarjoa naapureille apua eri askareisiin. Se voi olla kaikkea mahdollista aina ruohonleikkuusta, lumenluonnista muutto- ja siivousapuun ja ikkunanpesuun.
  • Jos pidät lapsista tai eläimistä, on monia, jotka tarvitsevat lapsenvahtia, koiran ja kissan ulkoiluttajaa/ruokkijaa. Se voi olla kaikkea mahdollista eläintenhoidosta omistajan lomaillessa koiranulkoiluttamiseen ruokatunnilla.
  • Järjestä opintopiiri opintokerhojen tai kansalaisopiston kautta. Siellä voit opettaa jotain, mistä pidät, ja jossa olet taitava, samanaikaisesti kun ansaitset hiukan lisärahaa. Opintopiirejä on laidasta laitaan, tanssista kieliin ja ruoanlaittoon, musiikista sukututkimukseen ja neulontaan.
  • Pidätkö tietokoneista ja olet haka tekemään kotisivuja, silloin voit tarjoutua tekemään kotisivuja yksityishenkilöille ja pienyrityksille. Tai olet kenties hyvä luomaan logoja ja vastaavaa. Kun on kyse häistä ja muista juhlista, niin niihin liittyen voi ansaita rahaa. Tarjoudu leipomaan täytekakkuja, loihdi juhlakampauksia, valokuvaa tai videoi hääpari ja hääseremonia, toimi autonkuljettajana tai hoida ateriapalvelu.
  • Jos sinulla on jokin erikoisharrastus, voit ehkä silläkin ansaita rahaa: esimerkiksi tehdä sukututkimusta, valokuvata lapsia ja eläimiä ja ja kehittää hienoja suurennoksia, joita vanhemmat saa sitten ostaa.
  • Tyypillisiä sivutulojen lähteitä ovat olleet kautta aikojen joululehtien, sukkien, keksien ja leivonnaisten myynti. Voi myös järjestää homepartyn, kotikutsut, joissa esittelee ja myy lastenvaatteita, seksileluja, kynttilöitä ja muovitarvikkeita.
  • Olet kenties taitava käsitöissä, esimerkiksi ompelussa, neulonnassa ja virkkauksessa, silloin voit tehdä tilauksesta. Tai sitten myyt tuotteesi markkinoilla. Varsinkin joulumarkkinoilla on helppo myydä, kun ihmiset yleensä haluavat antaa käsintehtyjä lahjoja.
Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.