Vippihelp – lainaa joka tarkoitukseen

Pikavippi moneen tarkoitukseen Vippihelp pienlainapalvelusta. Yritys antaa lainoja 50 – 500 euroa 14 tai 30 vuorokauden maksuajalla. Maksuaika riippuu otetun vipin suuruudesta. Yritys ei vaadi asiakkaalta vakuuksia eikä takaajia.

Ensimmäistä lainaa haettaessa on suunnattava palvelun kotisivuille. Siellä asiakas tunnistautuu verkkopankkitunnuksillaan ja luo itselleen oman henkilökohtaisen PIN-koodin jonka avulla lainaa voi jatkossa hakea myös pelkillä tekstiviesteillä. Käytössä on Nordean, Sampopankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian ja Paikallisosuuspankin palvelut. Kun tunnus on hankittu, on pikalainan hakeminen seuraavilla lainauskerroilla huomattavasti helpompaa.

Vippihelpiltä lainaa saadaakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias hyvin raha-asiat hoitanut Suomen kansalainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että maksu-, tai luottotietohäiriöitä ei saa olla. Hakijalla on lisäksi oltava julkinen matkapuhelinnumero, kiinteä asuinpaikka sekä postiosoite Suomessa. Muita maksamattomana olevia lainoja ei saa olla mistään pikalaina-alan yrityksestä. Palvelu tarkistaa asiakkaan luottotiedot luottotietorekisteristä ja tekee luottopäätöksen. Luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä. Luottopäätöksen on vastattava 10 tunnin kuluessa sen saapumisesta, muussa tapauksessa lainahakemus raukeaa.

50 euron pikavipistä asiakas saa kotiinsa 69 euron laskun, 100 euron vipistä laskua tulee 125 euroa. Suurin, 500 euron pikalaina tuo laskua 625 euroa. Kustannukset ovat muutaman euron kalliimpia kuin alan keskihinnat ovat.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.