Vippikeskus – luottoa joka päivä

Vippikeskukselta nopeita ja luotettavia 50 – 500 €:n pienlainoja. Palvelu on Turusta kotoisin olevan Top Finance:n omistuksessa ja yritys on erikoistunut nopeiden ja lyhyiden lainojen myöntämiseen. Kun yllättävä rahameno iskee, on Vippikeskus mainio vaihtoehto pienen vipin ottamiselle.

Ensilainaajat suuntaavat ensitöikseen palvelun kotisivuille ja tunnistautuvat omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainan hakeminen ilman tunnustusta ei ole mahdollista. Toimenpide takaa turvallisen lainaamisen ja henkilötiedoista voidaan varmistua. Samalla kertaa palvelusta saadaan tunnukset, joiden avulla lainaa haetaan myös seuraavilla lainauskerroilla. Käytössä on Nordean, Sampon, Osuuspankin sekä Aktian tunnistuspalvelut.

Pikavipin saamisen edellytyksenä on, että lainaajalle ei ole maksamattomia lainoja Vippikeskukselle. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen jolla ei ole luottotietohäiriöitä ja raha-asiat on muutoinkin hallinnassa. Lisäksi vaaditaan julkinen kännykkänumero ja Suomessa oleva kiinteä asuinpaikka ja postiosoite. Vakuuksia tai takaajia ei tarvitse hankkia.

Uudet asiakkaat (ensilainaajat) voivat saada 50 €:n vipin. Kun laina on maksettu ajallaan takaisin, voi hakea palvelun mahdollistamia muita lainasummia. Laina-aika on 14 tai 30 vuorokautta ja aika alkaa kulua siitä hetkestä kun rahat ovat siirretty asiakkaan pankkitilille.

Vippikeskus on hinnoiltaan hieman keskiarvio kalliimpi, joskaan ei kuitenkaan merkittävästi. 150 euron vippi maksaa 35 euroa jolloin laskua tulee 185 euroa. Maksuaika on 14 päivää. 500 euron vippi maksaa 125 euroa jolloin laskua tulee 625 euroa, maksuaikaa saa 30 päivää. Korkojen päälle tulevat vielä tekstareista 2/3 euroa / viesti.    Palvelusta voi hakea luottoa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on avoinna joka päivä kello 8-22, jolloin myös lainahakemukset käsitellään ja rahat siirretään asiakkaille.

    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.