Vippiluotto – vippejä 60 – 1000 euroa

Vippiluotto myöntää asiakkailleen luotettavia pikalainoja 60 – 1000 euroa. Maksuaikaa vipeille saa runsaasti, 30 – 60 päivää riippuen otetun lainan suuruudesta. Alle 23-vuotiaat lainaajat voivat saada ensilainaksi vain 60 – 200 euron lainoja. Yli 23-vuotiaat ensilainaajat saavat jopa 600 euroa ensimmäisellä lainakerralla. Jatkossa myös suurempien summien lainaaminen on mahdollista. Edellytyksenä kuitenkin on, että edellinen otettu pikavippi on maksettu ajallaan ja asianmukaisesti Vippiluotolle takaisin.

Vippiluoton korkokustannukset ovat suunnilleen alan keskihintoja mukailevia. 60 euron pikavipin kustannukset ovat 25 euroa ja laskun loppusumma siis 85 euroa. 400 euron vipin kustannukset ovat 116 euroa ja laskun loppusumma 516 euroa. Kulut ovat kohtuulliset ottaen huomioon lainojen pitkän maksuajan, 30 päivää. 600 – 1000 euron vippeihin maksuaikaa saa vieläkin pitemmästi, 60 päivää ja takaisinmaksun 2 erässä.

Lainaa voivat hakea täysi-ikäiset oikeustoimikelpoiset Suomen kansalaiset. Lainanhakijall on lisäksi oltava julkinen matkapuhelinliittymä, vakituinen asuinpaikka ja postiosoite Suomessa. Hakijalla ei saa muita maksamattomia / avoimena olevia pikalainoja mistään pikavippiyrityksestä. Myöskään Vippiluotolta ei voi olla kuin yksi pikavippi kerrallaan. Ensimmäistä lainaa haettaeassa asiakkaan on mentävä Vippiluotto.fi nettsivuille ja tehtävä PIN-koodi palveluun omia verkkoppankkitunnuksiaan käyttäen. Laina haetaan tekstiviestillä ja hakemukseen tarvitaan PIN-koodia. Sama PIN-koodi on voimassa niin kauna, kuin lainaaja pankki-, puhelin-, yms. tiedot pysyvät samoina. Jos tiedot vaihtuvat tai asiakas hukkaa tunnuksen, on tunnukset luotava uudestaan.

Vippiluotto palvelu on avoinna ma – pe klo: 9 – 21 ja la – su 11 – 19. Hakemuksia voi jättää palveluun kellonajasta riippumatta ja ne käsitellään heti palvelun auettua.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.