Vippipalvelu – pikavippi

Vippipalvelu on Turkulaisen Top Finance Oy:n omistama pienlainapalvelu. Yritys myöntää asiakkailleen 50 – 500 euron suuruisia pikavippejä luotettavasti ja nopeasti. Lainoja myönnetään 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Lainanhakijalla ei saa olla luottotietomerkintöjä eikä avoimena olevia pikalainoja mistään pikalaina-alan yrityksestä. Hakijalla on oltava vakituinen kotiosoite Suomessa, julkinen oma matkapuhelinliittymä sekä kiinteä asuinpaikka.

Kun asiakas lähettää lainahakemuksen, Vippipalvelun asiakaspalvelu tarkistaa hakemuksen tiedot oikeaksi ja suorittaa luottotietotarkistuksen. Hakija hyväksyy henkilö-, sekä luottotietotarkstukset automaattisesti lainahakemuksen lähetettyään. Asiakas saa lainapäätöksen tekstiviestinä omaan matkapuhelimeensa. Laina on vielä erikseen vahvistettava, ohjeet vahvitamiseen saapuu lainapäätöksen mukana.

Palvelusta haettava ensimmäinen lainasumma voi olla suuruudeltaan 50 euroa. Kun laina on maksettu ajallaan Vippipalvelulle takaisin, voi hakea palvelun muita lainasummia. Ensimmäiosen lainan jälkeen voi hakea minkä suuruista lainaa tahansa. Ensilainaa hakiessa asiakkaan on ensin tunnistauduttava Vippipalveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainan hakeminen on erittäin helppoa ja se onnistuu mistä ja milloin tahansa tekstiviestillä.

Kuluiltaan Vippipalvelu on suhteellisen edullinen, joskaan ei kuitenkaan markkinoiden edullisein. Esimerkkinä 50 euron vipin kulut ovat 19 euroa, laskun suuruus siis 69 euroa. 200 euron vipille kuluja tulee 45 euroa ja takaisinmaksettavaa siis 245 euroa. Korkokulujen lisäksi hakijan maksettavaksi tulee tekstiviesteistä tulevat kulut 3 euroa / viesti. Tekstiviestit laskutetaan puhelinlaskussa, joten varsinaiseen vippilaskuun ne eivät tule maksettavaksi.

Palvelu on avoinna joka päivä kello 8- 22 välisenä aikana. Lainahakemuksia otetaan vastaan myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta hakemuksia käsitellään vain palvelun aukioloaikoina. Jos lähetät lainahakemuksen perjantaina kello 23, tulee laina käsittelyyn lauantaiaamuna kello 8.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.