Vivus – halpa pikavippi

Vivus.fi pikalainapalvelu tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja edullisia pikavippejä. Lainattavien summien suuruudet ovat 10-2010 euroa ja laina-aika 3-30 päivää. Lainattavan Vivus vipin suuruuden voi valita 10 euron tarkkuudella ja laina-ajan 1 päivän tarkkuudella. Voit vipata esimerkiksi 146 euroa 11 päivän maksuajalla. Vivuksen erikoisuutena on se, että palvelu tarjoaa ensimmäisen pikavipin täysin ilman kuluja! Maksat siis takaisin vain sen verran mitä lainaatkin. Jos vippaat esimerkiksi 200 euroa, maksat takaisin tasan saman verran, 200 euroa.

Lainan saamiseksi asiakkaan ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia eikä takaajia. Vivus on asettanut muutaman ehdon ja ne täyttäessään lainanhakijalle myönnetäänkin aina halpa pienlaina. Lainaa myönnetään 20-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joille ei ole maksu-, eikä luottotietohäiriöitä. Lainanhakijalla on oltava pankkitili suomalaisessa pankissa sekä vakituinen osoite Suomessa. Hakijan on tunnistauduttava Vivus.fi verkkopalveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Reksiteröityessään asiakas hyväksyy ja ymmärtää sen, että henkilö-, sekä luottotiedot tarkistetaan. Reksiteröinnin jälkeen pikavippejä on mahdollista hakea myös tekstiviesteillä. Kerrallaan voi olla avoimena ainoastaan yksi pienlaina, kun laina on maksettu ajallaan takaisin, voi hakea uutta pienlaiaa. Pikalaina Vivus- vippipalvelusta on aina henkilökohtainen.

Ensimmäinen lainattu summa voi olla korkeintaan 200 euroa. Myöhemmin kun laina on maksettu pois, voi hakea jopa 400 euron suuruisia lainoja. Vivus on kuluiltaan suhteellisen edullinen. Esimerkikis 150 euron vipin kulut ovat 14 päivän maksuajalla ovat vain 15,30 €, eli takainmaksettava summa on 165,30 euroa. Lyheymmällä maksuajalla kulut ovat luonnolliseti hieman pienemmät. Kannattaa myös muistaa ett ensimmäinen laina on ilmainen!

Palvelusta voi hakea vippejä koska tahansa. Lainoja käsitellään ja rahoja siirretään asiakkaille kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Muina aikoina lähetetyt hakemukset käsitellään seuraavana aaumna kello 8.

Vivus.fi on varsin erinomainen pikalainayhtiö, joustavat lainasummat sekä maksuajat, edulliset kulut sekä nopea maksu tilille. suosittelemme lämpimästi!    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.