Vippi – Pikalaina heti

Vippi.fi on kenties Suomen suositiun pikalainapalvelu. Palvelusta on mahdollista saada 50 – 1000 euron pikalainoja, eikä lainaamiseen tarvita takaajia tai vakuuksia. Vippi.fi on euromäärissä mitaatuna Suomen suurin laina-alan toimija, joten voit olla täysin varma palvelun luotettavuudesta ja turvallisuudesta.

Palvelu on kustannuksiltaan yksi Suomen edullisimpia. 50 euron vipistä tulevan laskun suuruus on vain 60 euroa, eli korkoa tulee tasan 10 euroa jos lainan maksaa takasin viikon kuluessa. Kahden viikon laina-ajalla Vippi.fi veloittaa samasta lainasummasta korkokuluja 12 euroa laskun ollessa 62 euroa. Laskun voi maksaa myös 30 päivän maksuajalla, jolloin takasinmaksettavaa tulee yhteensä 67 euroa korkokulujen ollessa 17 euroa. Suurin, 1000 euron pikalaina on maksetaavissa joko 30 tai 60 päivän maksuajalla. Korkokulut ovat 30 päivän laina-ajalla tasn 200 euroa ja 60 päivän laina-ajalle 280 euroa. Varsin edullinen suuri vippi pitkällä maksuajalla! Muut lainasummat, takaisinmaksuajat ja kulut löytyvät palvelun verkkosivuilta.

Vippi.fi pienlainaa haetaan internetissä tai tekstiviestillä. Ennen kuin lainaa voi hakea, on palveluun tunnistauduttava verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Samassa yhteydessä palveluun luodaan lainahakijalle omat henkilökohtaiset tunnukset, joilla lainan hakeminen onnistuu jatkossa ilman erillistä tunnistautumista. Tunnukset kelpaavat palveluun niin kauan, kuin asiakaan tiedot (pankki, osoite, puhelinnumero jne.) pysyvät muuttumattomina.

Vippejä voivat hakea täysi-ikäiset Suomen kansalaiset joilla ei ole luottotiedoissa huomautettavaa. Asiakkaan henkilö-, sekä luottotiedot tarksitetaan hakemuksen lähettämisen jälkeen ja lainapäätös tehdään hakemuksen sekä luottotietojen perusteella. Palvelu voi hylätä lainahakemuksen, eikä ole velvollinen kommentoimaan kielteistä lainapäätöstä asiakkaalle. Suurempiin lainoihin vaaditaan korkeampaa ikää ja ajantasaisimman tiedon löydät Vippi.fi nettisivulta.

Vippi.fi palvelu on auki joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa ja lainapäätökset tehdään välittömästi. Rahoja siirretään asiakkaiden tileille kello 7-23 välisinä aikoina, joka päivä.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.