Vippi24 – suuria pikalainoja

Vippi24.fi on pienlainapalvelu joka myöntää pikavippejä ilman vakuuksia tai takaajia. Voit itse päättää mihin rahasi käytät, yritys ei kysele rahojen käyttötarkoitusta. Lainaa tarvitsevien asiakkaiden on mahdollista saada 7 – 30 vuorokauden mittaisella maksuajalla lainaa 50 – 500 euroa ja 30 – 60 päivän laina-ajalla 600 – 1000 euron pienlainoja.

Palvelu on avoinna joka päivä kello 7 – 23 välisenä aikana. Vippi24 ottaa pienlainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, mutta hakemukset otetaan käsittelyyn vain asiakaspalveluaikoina. Rahat siirtyvät asiakkaille myös vain asiakaspalveluaikoina.

Ensimmäinen pikalaina haetaan aina internetissä palvelun kotisivujen kautta. Tämä johtuu siitä, että ensimäistä lainaa haettaessa asiakkaan on käytettävä omia verkkopankkitunnuksiaan tunnistautuessaan palveluun. Pikavipin hakemiseen tarvitaan oma henkilökohtainen PIN-koodi ja sen luonti onnistuu samassa yhteydessä. Pikalainoja haetaan myös jatkossa samalla koodilla, joten verkkopankkitunnusten käyttö on tarpeellista vain ensimmäistä kertaa vipattaessa.

Lainaa voivat saada kaikki 18-vuotiaat henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa ja heillä ei ole luottotietomerkintöjä. Vippi24 suorittaa luottotietotarkistuksen lainahakemuksen saatuaan ja asiakas tiedostaa ja hyväksyy tämän hakemuksen lähetettyään. Lainapäätös tehdään hakemuksen ja luotto-, sekä henkilötietotarkistusten jälkeen. Asiakas saa lainapäätöksen tekstiviestinä. Jos päätös on kielteinen, Vippi24 ei ole velvollinen kommentoimaan hylättyä lainahakemusta. Myönteiseen päätökseen on vastattava tekstiviestillä ja ohjeet saapuvat lainapäätöksen mukana.

Palvelusta saatavat pienlainat ovat suhteellisen edullisia. 50 euron vippi maksaa 12 euroa (laskua 62 €) 14 päivän maksuajalla ja 30 päivän maksuajalla 17 euroa (laskua 67 €). Vipin voi maksaa myös 7 päivän kuluessa, jolloin korko tipahtaa vielä 2 euroa, jolloin maksettavaa jää vain 60 euroa. Myös suuremmat useiden satojen eurojen vipit ovat edullisia, esimerkiksi 1000 euron laina maksaa vain 280 euroa (laskua 1280 €). Tämä on mielestämme halpa kun ottaa huomioon pitkän 2 kuukauden laina-ajan. Loput kustannukset löytyvät Vippi24 lainapalvelun kotisivuilta.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.