Helppovippi – halpaa lainaa

Helppovippi myöntää 50, 100, 150 ja 200 euron pikalainoja asiakkailleen. Palvelu on Mustasaarelaisen Botnia Finance Oy:n omistama. Yritys kertoo kotisivuillaan olevansa reilu ja suomalainen pikavippiyritys jolle juuri sinä olet tärkeä. Yritys kertoo myös tekevänsä lainapäätöksen nopeasti ja rahojen pitäisikin olla asiakkaan käytettävissä 15 minuutissa lainan ottamisesta. Asiakkaan ei tarvitse toimittaa Helppovipille takaajia eikä vakuuksia. Lainan saamiseksi on asetettu muutama ehto ja asiakkaan ne täyttäessä lainaa myönnetään.

Lainaa voivat saada kaikki yli 20-vuotiaat Suomalaiset henkilöt joilla ei ole luottotietohäiriöitä ja raha-asiat on muutenkin hyvällä mallilla. Lainanhakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja omistuksessa on oltava oma julkinen matkapuhelinliittymä. Prepaid-liittymät eivät käy Helppovippi-palveluun. Hakijalla on lisäksi oltava Suomessa oleva vakituinen kotiosoite. Hakiajlla ei saa olla muista pienlaina-alan palveluista maksamattomina olevia pikavippejä. Palvelu tarkistaa lainahakijan luottotiedot hakemuksen saatuaan ja tekee lainapäätöksen. Asiakkaalle ilmoitetaan lopullinen päätös tekstiviestillä. Asiakaan on vastattava myönteiseen lainapäätöksen tekstiviestillä saapunen päätöksen ohjeiden mukaan. Muussa tapauksessa lainahakemus ei ole voimassa eikä lainasopimusta asiakkaan ja Helppovipin välillä synny.

Kun kaikki on kunnossa siirtyvät rahat asiakkan tilille välittömästi. Poikkeuksena on Sampopankki, jonka tileille rahojen siirtyminen kestää 1-2 pankkipäivää. Laina-aika alkaa kulumaan siitä hetkestä kun rahat ovat siirtyneet asiakkan tilille. Laina on maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Laina-aika on 28 päivää mutta sen voi maksaa myös 14 päivän kuluessa, jolloin korkokulut ovat luonnollisesti pienemmät. 100 euron vipin korkokulut ovat 35 euroa ja laskuun merkitty summa on täten 135 euroa. Jos maksat vipin takaisin 14 päivän kuluessa, on laskutettava 125 euroa. Otettu Helppovippi kannattaakin maksaa mahdollisuuksien mukaan 14 päivän kuluessa pois.

Palvelu on hyvää, nopeaa, edullista ja luotettavaa, kannattaa ehdottomasti tutustua jos tarvitset pientä pikalainaa.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.