Ostosraha – vippi netistä vartissa

Pikavippejä mm. netistä myöntävä Ostosraha.fi antaa nopeasti ja luotettavasti 400 – 2500 euron pikalainoja. Palvelu on yksi Suomen tunnetuimpia ja palvelu on takuulla laadukasta ja asiantuntevaa. Palvelu on lisäksi yksi markkinoiden nopeimpia lainanmyöntäjiä. Vippihakemuksen jälkeen kestää vain n. 15 minuuttia kun hakemus on käsitelty ja tämän jälkeen lainattu rahasumma on välittömästi tilillä. Jos lainasumma on 400 euroa, on rahat asiakkaan tilille vain 5 minuutissa. Tämä on mahdollista Ostosrahan automaattisen lainankäsittelyn ansiosta. Joten, jos tarvitset nopeasti lainaa 400 euroa, on Ostosraha varmasti markkinoiden nopein vaihtoehto.

Lainaa saadakseen asiakkaan ei tarvitse hankkia lainkaan vakuuksia tai takaajia. Asiakkuuden saamiseksi riittää, että lainaa hakeva henkilö on luottokelpoinen Suomen kansalainen iältään 21 – 75 vuotta. Asiakkaalla on siis oltava luottotiedot moitteettomassa kunnossa ja raha-asiat on oltava muutoinkin hyvällä tolalla. Lainanmyöntäjä tarkistaa asiakkaan luotto- sekä henkilötiedot lainahakemuksen saatuaan ja antaa luottopäätöksen kyseisten tietojen perusteella, Lainapäätös lähetetään asiakkaan matkapuhelimeen tekstiviestillä.

Lainan hakeminen tapahtuu palvelun verkkosivuilla. Ensimmäistä kertaa lainattaessa asiakkaan on varattava verkkopankkitunnukset käyttöönsä. Palvelu velvoittaa asiakkaat tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillaan palvelun järjestelmiin mahdollisten väärinkäytösten välttämiseksi. Tunnistautuessa asiakas saa käyttöönsä Ostosrahalta omat tunnukset, joiden avulla pikalainan hakeminen onnistuu jatkossa ilman erillistä verkkopankkitunnusten käyttöä.

Palvelu on kustannuksiltaan suhteellisen edullinen ja ajantasaisen korkotason löydät palvelun kotisivuilta. Lainojen takaisinmaksuaika on asiakkaan valittavissa 1 kk-36 kk välillä ja takaisinmaksettava summa riippuu valitusta laina-ajasta.

Palvelu on avoinna joka päivä kello 8-22 jos lainasumma on 400 euroa. Muita lainasummia voi hakea arkipäivisin kello 8-20. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse arkipäivisin kello 9-20.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.