Everyday – pikalainaa nopeasti

Luottokortin tavoin toimiva Everyday pikavippi on todella kätevä palvelu, jos tarvitset lainaa useampana päivänä. Pikalainan voi nostaa kerralla, tai pienemmissä osissa vaikka päivittäin. Luottoa saa kerrallaan 300 euroa ja sen voi käyttää haluamissaan osissa luottokortin tavoin.

Kun myönteinen lainapäätös on saatu, pikavippiä voi nostaa tekstiviestillä tai netissä palvelun kotisivuilta. Nostot siirtyvät asiakaspalveluaikoina välittömästi käyttöön. Nostot maksetaan Everydaylle takaisin oman valinnan mukaan 1-3 kuukausierässä. Palvelussa ei ole kuukausi-, eikä vuosimaksua, vaan asiakas maksaa pelkästään suorittamistaan nostoista. Palvelu ottaa provisiona 10% nostetusta summasta ja lisäksi veloitetaan 5 euroa laskutuslisää / maksuerä.

Luottoa saat niin kauan, kuin 2000 euron nostovarasta on jäljellä. Jos nostat 300 euroa, on vielä 1700 euroa jäljellä. Jos maksat nostetusta 200 eurosta takaisin 50 euroa, nousee nostovara 1850 euroon. Helppoa ja yksinkertaista.

Luottoa saadakseen hakijalta edellytetään 18 – 75 – vuoden ikää. Hakijan on oltava Suomen kansalainen ja käytössä on oltava henkilökohtainen matkapuhelinnumero. Asiakkaalla ei saa olla luottohäiriöitä ja raha-asiat on oltava muutoinkin kaikin puolin kunnossa. Aasiakkaan luottotiedot tarkistetaan lainanhakuprosessin yhteydessä.
Palvelun kulut ovat vähintäänkin kohtuulliset. 100 euron lainasumma maksaa asiakkaalle vain 15 euroa jos maksu hoidetaan 1 erässä. Maksuaika on tällöin 30 päivää. Lainan voi hoitaa myös 2 tai 3 erässä. 2 erässä maksettaessa summa nousee 5 eurolla, ja takaisinmaksettavaa tulee 120 euroa. Ensimmäinen erä maksetaan 30 päivän kuluessa ja toinen 60 päivän kuluessa. 3 erässä maksettaessa kulut nousevat jälleen 5 euroa ja maksettavaa tulee yhteensä 125 euroa. Laskut tulevat tässä tapauksessa 30, 60 ja 90 päivän kohdalla maksettavaksi.

Everyday on avoinna päivittäin kello 8 – 22. Erittäin toimiva sekä edullinen palvelu ja voimme suositella lämpimästi, jos pikainen rahantarve vaivaa.    Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.