Hymylaina – 50 -300 euron pikavippi

Lyhytaikaiseen lainaamiseen erikoistunut Hymylaina pikavippipalvelu tarjoaa 50 – 300 euron suuruisia lainoja nopeasti ja luotettavasti. Pikalainoja on mahdollista hakea netistä tai tekstiviestihakemuksella. Tekstiviestihakemukseen tarvitaan kuitenkin PIN-koodi, jonka saa ensimmäisen lainanhaun yhteydessä. Ensilaina haetaankin tämän vuoksi aina netistä. Ensimmäistä lainaa haettaessa on varattava mukaan verkkopankkitunnukset. Tunnuksien avulla lainaaja luo itselleen PIN-koodin sekä tunnistautuu palveluun. Tunnistatuminen on välttämätöntä lainan saamiseksi ja tällä voidaan myös ehkäistä väärinkäytöksiä.

Hymylainaa saadakseen hakijan on oltava täyttänyt 19-vuotta ja Suomen kansalainen. Lainaa hakevalla henkilöllä on oltava luottotiedot kunnossa eikä maksuhäiriöitä saa olla. Hakija tarvitsee myös oman julkisen matkapuhelinnumeron. Hakijan lähettäessä lainahakemuksen, se tarkistetaan ja suoritetaan luottotietotarkistus Suomen Asiakastieto Oy:stä. Lainapäätös tehdään ja se lähetetään asiakkaalle tekstiviestinä. Päätöksen ollessa myönteinen, on hakijan vastattava siihen että laina voidaan laittaa maksuun.

Kuluiltaan Hymylaina pikavippi on yksi kalleimpia. Esimerkkinä 50 euron vipistä tulee jo 22 päivän maksuajalla enemmän korkokuluja kuin lainan pääoma on. Hyvänä puolena Hymylainassa on se, että laina-ajan voi valita oman makunsa mukaan 7 – 28 päivän mittaiseksi. Huonoa on taas se, että lainan korot ovat korkeat jo 7 päivän maksuajalla. 50 euron vipistä tulee laskua pisimmällä 28 päivän laina-ajalla huimat 112,90 euroa ja näiden kulujen lisäksi asiakas maksaa tekstiviesteistä 3 euroa / lähetetty viesti eli yhteensä 6 euroa. Pahimmillaan asiakas siis saa 50 euroa ja maksaa takaisin yhteensä 118,90 euroa. Kaikki loput lainat ja laina-ajat löytyvät Hymylainan verkkosivuilta helppolukuisesta lainataulukosta.

Palvelu on avoinna 24 tuntia joka päivä. Asiakaspalvelu palvelee joka päivä kello 8-23 jona aikana hakemuksia käsitellään ja rahoja siirretään asiakkaiden pankkitilille.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.