Tekstivippi – 50 – 500 euron pikavippejä

Pikavippejä netistä ilman takaajia tai vakuuksia. Tekstivippiä voi hakea myös soittamalla tai tekstarilla, mutta ensilaina haetaan aina netissä johtuen siitä, että palveluun on tehtävä TUPAS-tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla sekä omat tunnukset pikalainan hakemiseen. Tunnusten teon jälkeen ne kannattaa laittaa hyvään talteen, sillä samat tunnukset käyvät myös seuraavien pikavippien hakemiseen. Tunnukset on tehtävä uudestaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos lainanhakijan henkilö-, puhelin-, pankki-, yms. tiedot muuttuvat.

Tekstivipiltä saa rahaa lainaksi 50 – 500 euroa. Uudet alle 21-vuotiaat vippaajat voivat saada ensimmäiseksi vipiksi 50 tai 100 euroa. Uudet ja vähintään 21-vuotta täyttäneet asiakkaat saavat ensilainaksi 150, 200 tai 250 euroa. Yli 300 euron vippeihin vaaditaan 21-vuoden ikää ja aiemmin alle 300 euron vippi lainatuksi ja maksetuksi palvelulle takaisin. Laina-aikaa saa 14 tai 44 vuorokautta. 44 vuorokauden laina-ajan saa 300 – 500 euron lainoille ja se maksetaan takaisin kahdessa tasasuuressa erässä ensimmäisen erän erääntyessä 14 päivän kuluttua. Jos maksuaikaa on liian vähän, sitä on mahdollista saada kätevästi lisää. Eräpäivää siirretään tekstiviestillä ja ainoa kulu tästä on 2 euroa maksava tekstiviesti. Viesti siirtää eräpäivää viikolla eteenpäin. Tekstivippi ei lähetä uutta laskua, vaan asiakas huolehtii siitä, että lasku tulee maksetuksi viimeistään 7 päivää laskuun merkityn eräpäivän jälkeen.

Palvelusta on mahdollista hakea pikavippiä 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemukset käsitellään ja rahat siirretään asiakkaalle ma-la klo 8-22 ja su 12-21.

Palvelu tarkistaa lainahakemuksen saatuaan asiakkaan henkilö-, sekä luottotiedot. Lainapäätös saapuu asiakkaalle tekstiviestillä ja myönteisen lainpäätöksen saatuaan on asiakkaan vastattava siihen. Tämän jälkeen rahat siirtyvät n. 15 minuutissa vipinottajan tilille.

Kategoria(t): pikalainaa luottotiedottomalle. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.